Tuesday 21st May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Ma tot gandeam la anunturile astea de pe net, in care incearca sa se vanda masini aduse din strainatate. Multe dintre ele contin cuvantul “impecabila” chiar in titlu si de multe ori stateam si ma gandeam cum poate o masina sa fie impecabila din moment ce e aproape la fel de batrana ca mine? Bine, nici chiar asa, insa destul de batrana zic…

In zona asta a tarii, in judetul Mehedinti, am spus de multe ori ca se umbla cu cioara vopsita. Preturile sunt cu +1000 de euro mai mari fata de ce gasesti pe la Timisoara si multe au defecte ascunse. In Severin, toata lumea incearca sa pacaleasca pe toata lumea. N-ai pomenit asa ceva. Oamenii nu se gandesc niciodata la a face bani in mod cinstit. Ei vor sa munceasca cat mai putin si sa castige enorm.

Ei bine, din aceasta cauza e aproape imposibil sa gasesti o masina serioasa in Mehedinti. Toate sunt carpite, toate sunt manarite, toate sunt scumpe. Mai bine te urci in autocar si te duci la Timisoara, de unde iei Golf 4 cu 1300 euro, nu cu 2300 ca la Severin. Cei care cer atatia bani pe masini sper sa ramana cu ele in brate pana se schimba banii si trecem la moneda euro.

Atata timp cat masinile vechi de 15-20 de ani sunt impecabile, cele noi, abia iesite de pe poarta fabricii cum mai sunt? Sau cele care au 2-3 ani vechime? Sau poate ca tot orasul e obisnuit sa cumpere numai cazaturi de masini, iar in momentul in care apare o masina mai inchegata din care nu curg tablele, o numim impecabila. Oricum, targul auto din Drobeta Turnu Severin e o gluma proasta dupa parerea mea, sunt 50 de masini, acelasi masini ca acum jumatate de an pe care nu le cumpara nimeni din cauza pretului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top