Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Piața auto din România s-a umplut de oameni care n-au nici o treabă cu acest domeniu. Orice individ care vrea să vândă o mașină, fie el samsar ori om fără implicare de lungă durată în acest domeniu, va pune niște prețuri de te doare capul la absolut orice. De exemplu, să luăm acest Passat din 2000.

Omul cere pe el 2700 euro,  și este modelul vechi. În mod normal o asemenea mașină se vinde cu maxim 1700 – 1800 euro. Cu toate acestea, nimic nu-l împiedică pe om să ceară cu 1000 de euro în plus. De parcă România ar fi o țară de proști, fraieri și șmecheri în care miile de euro cresc în copaci.

Cum să ceri mă cu 1000 de euro mai mult față de normal? Cât de nemâncat să fii? Ori cât de nesimțit? Oamenii care fac aceste lucruri sunt mai de grabă nesimțiți pentru că e logic că nu le vor vinde niciodată la acești bani. S-au dus vremurile în care nu aveai cum să te interesezi de alte prețuri. Cu câteva click-uri vei vedea că un Passat din 2000, modelul vechi, înscris, se vinde cu maxim 2000 de euro, așa că de ce ai da 2700 pe unul ? Nu există logică.

Cei care vând asemenea mașini sunt de obicei oameni care nu au nevoie de ele. Le vezi și prin târg de luni, ani de zile și nu le cumpără nimeni, cei care le abandonează în târguri cu prețuri nesimțite clar nu au nevoie de ele. La fel și individul din imagine, care cel mai probabil merge pe ideea „dacă pică vreun prost bine, dacă nu, lasă că nu cere de mâncare în curte”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top