Monday 20th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

ioan-gyuriA murit Ioan Gyuri Pascu, Dumnezeu să-l odihnească… A fost unul dintre cei mai mari comedianți ai României, vestit pentru celebrele parodii pe care le juca în cadrul grupului umoristic Divertis. Aventura Divertis a început pentru el în urmă cu mai bine de 30 de ani, în anii 80 și i-a adus cu timpul celebritate, plăcere, bucurie și notorietate. Azi noapte din păcate, a murit din cauza unui infarct. Omul mai avusese probleme în urmă cu 16 ani, similare.

Nu sunt de acord cu ridicarea omului în slăvi de oricine. Nu mă înțelegeți greșit, omul merită fiecare omagiu primit, fiecare urare din partea celor care-l iubesc cu adevărat. Cu ce nu sunt de acord este ideea prin care un internet începe să-l ridice în slăvi, oameni care probabil nu au auzit niciodată de el și o fac pentru că e un mod de a se strânge like-uri. Mereu a existat acea categorie de oameni care a făcut un lucru doar pentru că dă bine și eu nu sunt de acord cu chestia asta.

Cred că așa e nația asta a noastră, plină de ipocriți și de oameni care fac unele lucruri doar pentru că e cool sau la modă sau sunt ca oile și se ia după turmă fără să știe de fapt ce fac sau cine sunt oamenii pe care-i omagiază. N-am văzut pe nimeni în ultimul an să dea share la ceva filmat de Ioan Gyuri Pascu dar în schimb, astăzi, internetul își aduce aminte de el și-l consideră cel mai mare actor. Mă lăsați bre cu ipocrizia asta. Ioan Gyuri Pascu nu merită slava celor care nu-l cunosc, zic eu… E o slavă ipocrită iar omul primește destulă deja de la cei care-l cunosc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top