Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Majoritatea magazinelor online au deprins un obicei mai mult decât nesimțit în afișarea preșurilor. Umflă artificial prețurile normale, pe care le taie, generează mega discount-uri în timp ce prețul final, cel redus nu este altceva decât prețul real. Eu unul mă simt păcălit, mă simt înșelat de către acești escroci care au non stop reduceri și promoții dar în realitate, ce-i la reducere e la preț normal.

Din punctul meu de vedere, magazinele care practică asemenea „promoții” care afișează asemenea „oferte” ar trebui închise în secunda doi iar personalul responsabil pentru asemenea tentative de păcălire a clienților, să fie trimiși fain frumos în judecată pentru înșelăciune. Probabil legea în acest sector online este destul de primitivă și slab dezvoltată, ori organele de control dorm în bocanci.

Eu nu cumpăr clar, dar sunt mulți alți cetățeni de bună credință care pun botul mai pe românește la aceste oferte și sunt păcăliți în mare stil de niște oameni care habar nu au ce înseamnă a face comerț. Comerțul înseamnă o afacere bună pentru ambele părți – vânzător – cumpărător, nu doar pentru vânzătorul care ieste mult pe plus, în urma unei păcăleli de genul. Și ca să vă dau exemplu la ce mă refer mai exact, fiți atenți:

Preț TV Samsung REAL: 1000 de lei

Promoție TV Samsung în magazinele online? 1400  redus la 1000

Păi unde e reducerea fraților? De ce prostiți clienții care sunt de bună credință și care merită respect? Nu ar fi bine să stați voi un pic pe la pușcărie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top