Obiceiurile tiganesti sunt adanc infiripate

Saptamana trecuta ma duceam la Carrefour sa mai cumpar si eu una alta de-ale gurii. Cum nu sunt un mancau de soi, niciodata nu am luat un carucior mare. Ce rost are sa iau asa ceva pentru trei lulele trei surcele? Intotdeauna am luat cosuletele acelea micute, din plastic, ce au un suport metalic pe rotile, deci practic niste carucioare mai mici care din pacate mereu sunt in criza… Asta inseamna ca acel magazin are nevoie de mai multe carucioare mici, nu?

Ei bine, cand nu este nici un carucior mic disponibil, ma duc direct pe la casele de marcat sa caut unul. Cu siguranta exista oameni la coada care renunta la ele, doar nu au voie sa iasa cum ele din magazin. Trebuie sa le lase acolo la casa. Asa am facut si saptamana trecuta, am zarit un asemenea carucior abandonat la o casa de marcat si m-am dus sa il iau… M-am uitat in el sa nu aiba ceva produse, sa fiu sigur ca nu este al cuiva care inca este la cumparaturi.

Caruciorul era gol, pun mana pe el si trag sa-l scot la drum cum se spune. Totusi, parca tinea ceva de el, ma asteptamasa fie lasat acolo de nervi, intrucat multe astfel ca carucioare au rotile blocate de praf si din 4 roti abia daca merg doua, mai mult le tarasti dupa tine de cat sa le impingi. Dar nu, nu era cazul.

Cand ma uit mai bine, un tiganete de vreo 10 ani tinea strasnic de caruciorul meu si voia sa il traga in directia opusa. Parca eu eram de sticla acolo… Si mai zicea “E al meu. E al meu”… Ei bine, n-a apucat sa zica a 3-a oara “E al meu…”. A apucat sa zica doar “E al…”. Cand sa zica si pe “meu” a primit un bocanc in cur bine plasat si s-a pravalit peste paletul cu pufuleti…

Ce obiceiuri au tiganii astia inca de mici, cu un tupeu incredibil, sa iti fure pana si cosul gol de cumparaturi ma…

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT