Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Observ că toți tinerii sunt înnebuniți după mașini, parcă nu mai au alt scop în viață decât să-și cumpere un BMW cât mai scump. Da frate, în țara fără autostrăzi sau mai bine zis fără drumuri, tinerii sunt dispuși să dea zeci de mii de euro pe o mașină. De unde au ei zeci de mii de euro? Păi unii de la părinți, alții au vândut hectarele bunicilor de la țară, alții au descoperit o afacere cu statul, alții se duc la produs prin străinătate și așa mai departe. Știți vorba aia „românul e descurcăreț”…

Ei bine, cum ajunge românul tânăr, sub 30 de ani să dea de bani, cum începe să cumpere mașini, cât mai mari și cât mai scumpe. De ce? Pentru că așa a încălțat el de la părinții lui cocalari și de la societate în general. Cică dacă ai BMW de 20 de mii de euro ești mai bine văzut în societate. Înainte când nu existau atât de multe bășini pe metrul pătrat, se spunea că haina face omul.

Am evoluat ca societate și ne-an transformat într-o nație de bășinoși pentru care mașina face omul. Altfel te vede lumea când te dai jos dintr-o mașină scumpă. Cred că nu există țară în UE în care să existe mai multe mașini de lux, BMW, Audi sau Mercedes pe kilometrul pătrat ca-n România. Și culmea, noi suntem și cea mai săracă țară din toată ecuația asta europeană.

E clar, cu cât românii sunt mai săraci, cu atât cantitatea de bășini din capetele lor crește considerabil. Creierul se micșorează iar locul îi este luat de mirosul puturos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top