Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Planificarea unei nunti poate deveni o adevarata corvoada ce le poate stirbi mirilor bucuria marelui eveniment. Orice viitoare mireasa viseaza la o nunta perfecta, dar, de cele mai multe ori, mireasa ajunge sa fie cea mai nemultumita persoana care a participat la eveniment. O zi de nunta perfecta inseamna o zi in care sa te simti relaxata si fericita.

Motivul de stres al celor mai multe mirese, uneori de la inceputul pregatirilor denunta pana in ziua nuntii este rochia de mireasa, recomandat este, sa incepi cat mai devreme cu pregatirile, eventual cu 5­6 luni inainte si sa stabileste foarte clar cu croitoreasa cand va fi gata rochia, pentru ca sa mai ai timp de probe, in caz ca este prea mare, prea stramta sau are alte incoveniente.Incearca sa afli din timp cati dintre invitati vor participa efectiv la nunta ca sa stii daca sala de receptie pe care urmeaza sa o amenajezi este suficient de incapatoare pentru toti cei prezenti: invitati, chelneri, formatie nunta Bucuresti.

La aceasta multime de oameni se adauga ringul de dans, mesele, aparatura video si cea pentru formatii de nunta si tot ce tine de organizarea acestui eveniment. Ultimul lucru pe care ai vrea sa il faci in ziua nuntii este sa platesti atunci fie pentru firma de catering sau restaurant, pentru flori sau aranjamente florale ori pentru formatia Bucuresti, de aceea, este bine ca toate platile, precum si aspectul legat de cine plateste ce, sa se faca si sa se discute inainte de ziua nuntii sau dupa aceasta zi.

Alegerea unui fotograf de nunta profesionist si a unei formatii de nunta Bucuresti este o investitie in amintirile celui mai important eveniment din viata ta, nunta. Apeland la serviciile unui profesionist, vei avea promisiunea ca in ziua nuntii, indiferent de neprevazut, vei avea alaturi o formatie de muzica si un fotograf in care sa ai incredere pentru cele mai frumoase momente de la inceputul vietii in doi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top