Friday 14th June 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Nu cred că există în lumea asta o țară în care statul să-și bată joc de cetățeni mai tare ca România. De exemplu, sute de mii de români sunt umiliți acum cu declarația 600 care trebuie depusă până la 31 ianuarie. Cică s-ar fi amânat termenul dar din păcate, umilința cu cozile și cu completatul tot rămâne. Noi am rămas captivi în țara cererii, a dosarului cu șină și a declarațiilor.

Sunt din ce în ce mai scârbit de modul în care decurg lucrurile în România din toate punctele de vedere, nu doar fiscal. E destul de dificil să îți faci un viitor aici din moment ce de la an la an e tot mai rău, se fac tot mai multe legi stupide, se impozitează din ce în ce mai mult și așa mai departe. Că doar statul dacă nu mai are industrie, trebuie să impoziteze munca oamenilor, nu?

Nu văd absolut niciun motiv pentru care statul Român ar avea dreptul de a impozita munca românilor și spun asta cu toată sinceritatea. Statul nu oferă nimic în schimbul acelor bani. Sănătate nu avem, drumuri nu avem. De ce să dom noi bani la stat? Ca să aibă politicienii și apropiații lor de unde să fure? Nu frate, așa ceva nu-i posibil. Și mai ești și umilit cu declarațiile lui Pește pentru care trebuie să stai la cozi imense, pentru care trebuie să suporți acriturile de după ghișeele instituțiilor statului și așa mai departe. Că atunci când se duce românul la vreo instituție publică, se duce parcă la tăierea capului. Nimeni nu vrea să depindă de un stat care în realitate, nu ajută pe nimeni cu nimic, doar impozitează și pune pe drumuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top