Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

De multe ori mi s-a parut ca romanii sunt cam inconstienti mai ales atunci cand vine vorba despre viata si siguranta. Ne pricepem la de toate chiar daca nu suntem calificati, facem de toate chiar daca nu am facut niciodata. Din punctul meu de vedere, viata trebuie sa aiba prioritate, este cea mai importanta si atunci cand avem de executat ceva lucrare complicata e bine sa lasam profesionistii sa se ocupe.

Cati nu am auzit de bransamente si racordari la tevile de gaz metan facute de amatori? Atatea explozii din cauza improvizatiilor si atatea vieti pierdute, atatia oameni nenorociti pentru totdeauna din cauza prostiei si a inconstientei.de ce? Ce rost are sa te complici atunci cand stii bine ca e periculos? Asa sunt romanii dupa cum spuneam, se baga in toate lucrarile chiar daca nu sunt autorizati, chiar daca nu se pricep.

Daca aveti ceva bransamente de facut la reteaua de gaze trebuie sa apelati numai la persoane autorizate si experiemntate pentru a efectua asemenea lucrari. Cu un singur click online puteti sa gasiti o echipa ce se poate ocupa de lucrare fara batai de cap si fara stres. Eu unul nu as chema niciodata pe vecini sau pe rude sa umble la instalatia de gaz. Este destul de periculos si dupa cum spuneam, gradul de inconstienta din Romania atinge cote ridicole.

Stirile de la ora 17 sunt nelipsite de explozii in apartamente, in case, peste tot din pricina improvizatiilor si a celor care-si baga mainile unde nu le fierbe oala. Daca te joci cu focul te razi, asa ca mai bine stai in banca ta si apelezi la o echipa serioasa care sa efectueze lucrarea in conditii de deplina siguranta atat pe moment cat si pentru viitor.

Pentru a mia oara va spun: apelati numai la persoane autorizate, niciodata nu umblati de capul vostru la reteaua de gaze, sobe, cazane si alti draci care pot sa bubuie cand iti e lumea mai draga. Viata trebuie sa aiba prioritate si siguranta iar aceste doua atribute se regasesc numai in cazul oamenilor constienti de actiunile lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top