Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Bug Mafia a lansat astăzi piesa Pe Coastă. Este o piesă de vară, de mare, ce probabil va avea acel clip mult trâmbițat „al fanilor”, în care vor exista imagini cu fanii BUG Mafia în drum spre mare sau de la mare. Sincer să fiu, mă bucură enorm această piesă pentru că așteptam de mult timp o piesă de la ei. Nu mai lansaseră cam de un an de zile dacă nu mă înșel și cel puțin pentru mine orice piesă scoasă de idolii copilăriei mele este foarte bine venită.

Acum, referitor la piesa Pe Coastă… E foarte bună, e de sezon, cu siguranță o să fie una dintre cele mai bune piese ale verii 2016 care se va asculta grav pe litoral. Încercând să mă depărtez de pasiunea mea pentru muzica lor, dacă analizez piesa, tot foarte bună mi se pare. Așa îmi dau seama cât de puțini oameni capabili să facă muzică de calitate mai există în țara asta. Foarte puțini. BUG Mafia se numără printre ei din fericire chiar dacă fac parte din vechea gardă J

Sunt sigur că piesa Pe Coastă va avea zeci de milioane de vizualizări până la final de sezon estival. Cred că și la iarnă se va asculta piesa asta cu gândul la mare, soare, fete frumoase, bronz, apă, liniște, distracție, concediu, Mamaia, ETC.

Dar să ascultăm mai bine BUG Mafia fără să mai gândim, fără să ne mai detașăm, fără să mai căutăm explicații. E cel mai bine, e cel mai interesant. Eu unul am pus pe repeat piesa asta de când am auzit că a fost lansată, cam acum vreo oră… Să o ascultați și voi, să vă vină cheful de mare și de concediu.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top