Friday 17th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Nici nu s-a răcit bine butonul de Publish al canalului de YouTube iUmor folosit pentru a urca clipul de mai jos, că deja a început cârcota. Maria Popovici este de departe una dintre cele mai bune concurente care au participat vreodată la această emisiune și cum de fiecare dată când cineva bun apare în scenă, ceilalți, mai puțini buni, încep să arunce cu rahat. Acum, că au sau nu dreptate cei care aruncă cu rahat, rămâne de văzut.

Există o problemă foarte mare în standup comedy și anume gluma luată de la altcineva. Oamenii au impresia că dacă cineva a făcut o glumă, tu ai luat-o și ai modificat-o, gata, ești un copiator nenorocit. Păi dacă mergem pe această idee, nimeni nu ar mai avea voie să vorbească despre nimic în lumea asta, întrucât a existat un comediant care a discutat despre acel subiect cândva, nu? Despre ce este vorba mai exact… Lumea nu știe să mai facă diferența între un subiect și o glumă.

Maria Popovici a venit la iUmor și a făcut o glumă despre bărbații care claxonează după femei pe stradă, un subiect abordat și de Seinfeld cândva. Acum, gluma ei este un pic diferită dar pana mea, cât de mult ai putea să modifici un lucru evident: prostia celor care claxonează, cum că ei ar aștepta ceva în schimbul acelui claxon. Acum, că Seinfeld a vorbit despre chestia asta pe scenă, cei care vin după el și abordează acest subiect într-un mod diferit, sunt niște nenorociți? Păi mergând pe această idee, nimeni nu ar mai avea voie să vorbească despre nimic pe scenă, căci după cum spuneam mai sus, întotdeauna a existat cineva care a mai abordat posibilele subiecte, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top