Friday 29th September 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Liftingul este un proces destul de simplu, prin care se indeparteaza pielea lasata in momentul in care nu mai exista grasime sub ea. Fenomenul acesta de piele lasata in special pe corp este intalnit la oamenii foarte grasi ce slabesc ulterior. Grasimea dispare, insa pielea ramane in forma initiala si este nevoie de lifting corporal pentru a o indeparta si pentru a avea din nou tonusul pe care il aveam in tinerete. Acest lifting corporal nu reprezinta o operatie estetica periculoasa, si se poate aplica in zone precum abdomenul, lateralele abdomenului si spatele, fese, zona inghinala sau pe coapse.

Liftingul facial pe alta parte, este genul de operatie mult mai intalnit in cazul oamenilor ce au probleme ereditare, care au avut parte de un mediu de viata destul de vicios si stresat. Stresul din pacate isi pune acceptul pe noi, pe modul in care arata, iar fata este cea care primeste toate loviturile, exact ca in box. Liftingul facial te poate scapa de riduri adanci ce se afla situate in coltul gurii sau de-a lungul nasului, coborarea fetei in zona mediana, cutele de sub pleoape, grasimea deplasata, pierderea tonusului muscular si multe altele.

Unde puteti face o operatie de lifting facial

Clinicile de chirurgie plastica sunt multe la numar, insa eu na recomand pe cea pe care o stiu drept cea mai buna. discutam astfel despre Clinica Zetta, cea mai renumita clinica in ceea ce priveste operatia de lifting facial. Daca va ganditi la aceasta varianta, ganditi-va in primul rand daca sunteti pregatiti. Operatiile estetice de mica amploare precum cele de lifting corporal sau lifting facial sunt chestii destul de simple, insa sunt totusi niste operatii si va fi nevoie sa traiti sanatos dupa. De exemplu, daca ati avut probleme cu greutatea si ati slabit e nevoie de a schimba permanent modul de viata si stilul pentru ca nu putem sa stam in operatii estetice in fiecare an pentru a corecta ce nu suntem in stare sa tinem sub control in realitate. Trebuie sa renuntati la alcool si tutun in cazul in care doriti sa incercati asa ceva si stiu ca pentru multi aceste cerinte sunt imposibil de indeplinit. Asa ca, informati-va daca sunteti pregatiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top