Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Saptamana aceasta am fost apostat de cineva in port cu aceasta intrebare. Facuse pana in timp ce fusese sa bea un suc la o terasa impreuna cu nevasta si copilul. Cand s-a intors, era pe janta… A venit la mine apoi si m-a intrebat daca nu cumva am o cheie de roti si un cric… Am stat putin si m-am gandit… I-am dat cric dar cu cheia de roti nu am putut sa il ajut pentru ca era imprumutata la cineva, iar cea originala a masinii era deja carpita cu sudura. Daca mi-o rupea nu mai aveam cu ce sa mai ridic cricul.

Eu credeam ca asemenea ustensile sunt standard si nu trebuie sa lipseasca sub nici o forma din masina. E drept, eu de exemplu in 2 ani de zile am facut o singura pana si parca m-a vazut Al de Sus… Am facut pana la 50 de metri de 3 vulcanizari… Ca nu stiam in care sa trag sa fac pana mai intai… Eu inteleg ca nu prea sunt utile de cat in caz de urgenta, insa nu ai voie sa pleci de acasa fara cheie de roti, roata de rezerva si cric. Stiu ca masinile inca functioneaza pe principii primitive precum rulatul pe roata, daastea sunt… Cu ele ne laudm.

Oamenii merg pe ideea : “Lasa ca nu mi se intampla tocmai mie…” si uite ca ti se intampla tocmai tie cand iti e lumea mai draga. Nu stiu cum sunt altii, insa mie nu imi place sa depind de nimeni. As vrea sa il vad pe tipul cu “N-ai un cric” noaptea, undeva pe la tara unde doua masini se intalnesc o data la 2 zile. Nu doresc raul nimanui insa se pare ca romanul nu poate sa invete de cat daca sta cineva cu biciul in spatele lui iar in cazul nostru, biciul este intamplarea in sine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top