Muzica Eurodance nu o sa moara niciodata

“Dreams to survive, dreams make a wish come true,

Keep your dreams alive

Dream… dream on your dream will come alive…”

             2Brothers in the 4th floor – Dreams

 

De-asta ador eu muzica eurodance. Transmite un mesaj atat de optimist si atat de frumos, incat ma identific in totalitate cu el. Imi place sa visez si ma hranesc cu vise de fiecare data cand am ocazia. Visele sunt cele care ne alimenteaza fericirea si daca nu am fii capabili sa visam probabil ca nu am reusi niciodata sa avem o viata mai mult de cat anosta. Totul are un rost si muzica eurodance este o muzica de mult apusa, care insa a ramas vie in inimile celor carora le place sa viseze.

2 Brothers on the 4th Floor sunt una dintre formatiile eurodance etalon ai anilor ‘90. Versurile de sus sunt desprinse dintr-o melodie de-a lor intitulata “Dreams”… Imi place sa ascult muzica vesela care transmite pozitivitate alaturi de un ritm nebun care te face sa te ridici din scaun si sa dansezi. Viata nu e intotdeuana roz si cred ca avem nevoie de asemenea melodii care sa ne ridice moralul din cand in cand. Pentru mine cel putin functioneaza si va indrum si pe voi catre muzica eurodance atunci cand va simtiti tristi si fara vlaga…

Bine, muzica eurodance este desitnata celor care cam stiu engleza pentru ca nu avem reprezentanti romani care sa fi cantat asa ceva in anii ‘90, ma refer la reprezentanti care sa se afirme international. Parca am putea sa amintim formatia “Genius” local si cam atat, in rest nu prea tin minte pe nimeni care sa se apropie de muzica eurodance a anilor ‘90 in Romania.

“Dreams to survive, dreams make a wish come true,

Keep your dreams alive

Dream… dream on your dream will come alive…”

                 2Brothers in the 4th floor – Dreams

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT