Thursday 16th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Muzica Eurodance este inca vie si exista cateva motive principale pentru acest lucru, dupa cum urmeaza:

  • Este muzica de calitate
  • Dance, dance, dance
  • Energie
  • Nostalgie

Sa incepem cu inceputul. Muzica Eurodance este muzica de calitate si acest lucru este demonstrat de longevitate. Piese atat de celebre in anii 90 sunt celebre si-n ziua de azi. Muzica de calitate dainuie printre veacuri. Daca atunci au existat oameni capabili sa o iubeasca, exista si acuma. Muzica buna nu are granite, va fii ascultata si peste 50 de ani.

Ritmul care inclina spre dans, dans si iarasi dans nu are cum sa treaca nevazut, neobservat, neascultat. Nu poti sa stai nemuscat in scaun cand auzi ritmul nebun al anilor 90. Pur si simplu incepi sa te misti si sa dansezi. Te lasi cuprins de ritmul nebun si de muzica simpla. Da, muzica Eurodance este o muzica atat de simpla si acesta este motivul principal pentru care a prins atat de bine la public in anii 90.

Energia pe care aceasta muzica o transmite este incredibila. Daca va aduceti aminte cum se danseaza Eurodance, va dati seama ca aduce putin a tehno… E muzica ce-ti permite sa te eliberezi de cotidian si sa intrii intr-o lume in care nu conteza altceva de cat ritmul. Ritmul este cel care conduce si acesta iti permite sa te detasez.

Nostalgia pe care o simt cand aud muzica Eurodance este capabila sa ma faca sa visez. Visele sunt foarte importante pentru noi, oamenii. Din aceasta cauza, muzica Eurodance este foarte indragita in ziua de azi pentru ca este capabilas a creeze o nostalgie pentru niste vremuri de mult apuse. La fel se intampla si cu muzica Euro Disco atat de celebra prin anii 80… Aven nevoie de nostalgie si de vise…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top