Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Pentru mulți dintre noi este destul de dificil să alegem o centrală termică atunci când vrem să ne încălzim casele ceva mai ieftin pentru că în ultimii ani tot mai multe modele și mărci au invadat piața electrocasnicele și de multe ori, chiar nu știi ce să alegi. Prețurile sunt similare, puterea în kw este aceeași, consumul este același, foarte puține centrale termice sunt capabile să iasă în față și să vină cu niște funcții pe care chiar le consideri utile și pe care le dorești și tu în secunda doi.

Ei bine, dacă aș fi nevoit să-mi cumpăr mâine o centrală termică, mai mult ca sigur aș opta pentru una Ariston ce poate fi controlată cu ajutorul unei aplicații smartphone. Da frate, în sfârșit au apărut aceste centrale termice inteligente pe care le așteptam de ani de zile. Vezi pe Berluni.ro centralele Ariston inteligente pe care eu unul, le ador. În sfârșit ai ocazia să setezi din telefon temperaturile, mult mai simplu față de reglarea manuală. În plus, sunt sigur că această aplicație te va ajuta să faci o economie substanțială atunci când nu ești acasă.

Când pleci, o dai pe minim oriunde ai fi, cu ajutorul telefonului mobil. Și chiar dacă mulți dintre voi ați spune că nu e mare scofală că poți să umbli și manual, eu unul vă asigur că după un timp o să devii enervat de faptul că stai toată ziua să butonezi la centrală. De multe ori o să uiți pur și simplu sau din grabă o vei lăsa pornită chiar și atunci când vei pleca în concediu.

Dacă ai o centrală termică inteligentă  vei putea să o reglezi sau să o oprești indiferent de locul în care te afli, nu e mare greutate să scoți din buzunar un telefon pe care oricum îl butonezi toată ziua. Acesta este motivul principal pentru care nu mi-aș cumpăra niciodată o altă centrală în afară de Ariston, cea care poate fi controlată de la distanță cu ajutorul telefonului mobil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top