Friday 22nd September 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Moise Guran este una dintre cele mai indragite persoane pe micile ecrane dar si pe internet. Sa nu uitam ca are si un site destul de interesant, un blog, pe care posteaza din cand in cand articole destul de interesante si de inteligente. Desi multi sunt impotriva lui si il considera drept un buric al pamantului ce nu are dreptul la opinie, eu unul nu sunt de aceeasi parere. Cred ca Moise face parte din acea generatie de mijloc, nici tanara nici batrana, care are puterea de a schimba ceva pe ici pe colo prin punctele esentiale, astfel incat Romania sa devina o tara mai placuta, o tara care sa promita viitor tinerilor.

Moise Guran nu doreste sa reprezinte pe nimeni intrucat a ales sa fie omul din popor, jurnalistul. Se considera incapabil de a conduce mase si de a reprezenta pe cineva, considera faptul ca politica si jurnalismul sunt doua medii care nu se pupa de nici o culoare si a decis sa fie jurnalist. E alegerea lui si trebuie sa o respectam, cu toate ca mie unul mi-ar fi placut sa avem in Guvern oameni precum Moise. Si nu o zic doar pentru ca este din Drobeta Turnu Severin, oras in care locuiesc si eu de mai bine de 27 de ani.

Moise Guran nu se va implica niciodata in Politica. Nu cred ca jurnalistii sunt facuti pentru politica, insa sunt capabili sa ajute oameni si sa ajute la aflarea adevarului. Lumea nu poate fi compusa numai din lapte si miere iar rolul jurnalistilor este acela de a scoate la iveala nedreptatea si de a o prezenta intr-o maniera mult mai interesanta. Moise reuseste deocamdata sa scoata la iveala multe lucruri interesante si a demonstrat zic eu, ca este unul dintre cei mai inteligenti jurnalisti pe care Romania ii are in acest moment.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top