Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Mobila la comandă are foarte multe avantaje iar în cele ce urmează le vom trece și noi în revistă pe cele mai importante. Din păcate, foarte multă lume încă mai investește bani grei în mobilă cumpărată de prin hipermarketuri și sper ca în urma acestui articol, cei care-l vor citi, să facă alegerea potrivită pe viitor. Din punctul meu de vedere nu există nici un motiv să cumperi mobilă stas, toată, absolut toată ar trebui făcută pe comandă. Iată de ce…

Mobilă la comandă. Care sunt avantajele ei?

  1. Mobila pe comandă se va potrivi la culoare. Cel mai important aspect de care trebuie să ținem cont atunci când vrem să cumpărăm mobila este culoarea. Rareori se întâmplă să mergi într-un magazin de mobilă din oraș și să găsești ceva care să se potrivească gusturilor tale și care să se îmbine perfect cu coloritul general al camerelor. Atelierele care se ocupă cu mobilă pe comandă vă oferă opțiunea de a alege dintr-o paletă mult mai largă de culori. În plus, există magazine care oferă și servicii de consiliere pentru cei indeciși.
  2. Mobila pe comandă va place copiilor. Pentru că poate fi oarecum personalizată, copiii pot avea în camerele lor exact mobila pe care și-o doresc și astfel vor fi mult mai fericiți. Cred că orice părinte își dorește un copil fericit iar mobila poate fi unul dintre motivele care să-l facă să zâmbească mai des.
  3. Mobila pe comandă se va potrivi la dimensiune. Coșmarul oricărui cetățean în căutare de mobilă este bineînțeles dimensiunea. Casele noastre, camerele, sunt departe de STAS, unele sunt mai mari, altele mai mici, lucru ce complică rău de tot operațiunea de alegere a mobilei. Se poate întâmpla să cumpărați o bibliotecă mai mare decât peretele pentru living, lucru sinonim cu catastrofa. Mobila pe comandă însă se va potrivi mănușă și va da o senzație de apartament/casă legată.
  4. Mobila pe comandă este mai calitativă. Poate unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui concept de mobilă făcută pe comandă. Treceam acum câteva zile pe la un magazin de bricolaje din oraș și mă uitam la rafturile mobilei de bucătărie. După ce că erau scumpe, erau dintr-un pal de calitate atât de slabă, încât mi-am făcut cruce. Nu cred că există termen de comparație. Mobila pe comandă va fi clar mai calitativă, indiferent cărei camere se adresează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top