Micimea la pachet

Nu ii inteleg pe cei care aleg sa cumpere tigari de la bisnitari. Costa 13 lei iar in magazin 15 lei. Pai mai nene, daca te caci pe tine de 2 lei, zici ca salvezi 2 lei cumparand de la bisnitari, de ce dracului nu te lasi de fumat de tot? daca te vei lasa de fumat vei reusi sa salvezi de la pieire 13 lei, nu doar 2. Pai daca fumezi 3 pachete pe zi – cunosc oameni care fumeaza asa – atunci salvezi 6 lei daca le iei cu 13 lei / pachetul, nu? Deja discutam de banii de paine si etc, nu?

Culmea, cei mai multi fumatori se vaita in stanga si in dreapta ca nu au bani, insa exclud din start sa taie finantele pentru acest viciu… Nu, ei se gandesc sa faca rost de bani cumparand tigarile mai ieftin, nu renuntand de tot la ele. Pai daca tu gandesti sa faci rost de bani de paine cumparand tigarile mai ieftin, nu cumva ai ceva rotite dereglate pe la cap? Eu unul asa consider… Cum dumnezeului sa continui sa fumezi cand tu nu ai bani de paine?

Bine, am vazut oameni care nu au mancat de 3 zile ca sa aiba bani de tigari. Nu stiu ce fel de minte pot sa aiba asemenea oameni, insa incerc pe cat posibil sa imi vad de treaba si sa las prostii sa isi faca de cap. Nu am fost niciodata de acord cu viciile pentru ca dupa ce ca dai banii pe prostii, te mai si imbolnavesti. Tutunul, alcoolul, nu fac altceva de cat sa te imbolnaveasca gratis. Nu te obliga nimeni sa fumezi sau sa bei. E o placere a oamenilor slabi as putea spune…

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT