Sunday 16th June 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Mă uitam ieri prin telefon și am observat aplicația de fitness a celor de la Samsung. Telefonul fiind Samsung, vă dați seama că vine încărcat cu aplicațiile lor specifice. Nimic de comentat legat de acest aspect pentru că mie unul îmi este destul de utilă. Este o aplicație corect concepută care funcționează 100% și care poate să ofere detalii mai mult decât interesante legate de activitatea ta fizică pe parcursul unei luni, ori a unei anumite zile. Ei bine, așa am descoperit și eu cam cât am mers pe jos luna trecută, în martie. S-au adunat nici mai mult nici mai puțin de 330 de kilometri.

Desigur, cei care mă aud cu asemenea cifră îmi vor spune „Bă, ești nebun? Ce ți-a venit să mergi pe jos atât de mult?” pentru că în țara asta în care mașina e mai mult decât sfântă, să mergi pe jos a devenit cea mai mare rușine. Nu contează că tu ai în buzunar 1000 de lei, dacă mergi pe jos ești paria societății, cel mai sărac, nu ai bani nici de autobuz. De fapt să faci mișcare în țara asta a ajuns o glumă, a ajuns ceva de luat în derâdere.

Îmi aduc aminte de vremurile când mă duceam la pădure să alerg și mă întâlneam pe acolo cu diverse cunoștințe. Când mă vedeau că alerg mă întrebau direct de ce fac asta, dacă am luat-o razna și așa mai departe. Din start pentru unii, să faci sport, mișcare, a devenit o activitate nebunească…

Așadar, în luna martie, am mers pe jos nici mai mult nici mai puțin de 330 de kilometri. Sunt nebun, nu?

1 thought on “Am mers pe jos 330 de kilometri în luna martie

  1. Nu suna rau, la un calcul scurt, asta inseamna cam 10 km pe zi, ceea ce e demn de respect. Eu nu cred ca reusesc mai mult de 4-5 pe zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top