Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Da, este deodorantul din imagine si sincer va spun ca nu imi sta in fire sa fac reclama gratis nimanui. De data aceasta fac o exceptie ca sa va arat cel mai bun deodorant pe care cei de la Mennen l-au scos vreodata. Au mai avut in trecut ceva interesant, foarte bun, Volcano ii zicea si din oarece motiv l-au retras, habar nu am de ce. Ei bine, cel din imagine este ceva asemanator si se remarca prin prospetime incredibila alaturi de eficienta. Nu este doar un deodorant care miroase bine, ci unul care miroase bine si dupa alergi vreo 10 km. i-am facut astazi proba si va pot spune ca a facut fata cu brio.

Am folosit in trecut cred ca tot ce zboara si se taraste in materie de deodorante, de la Nivea la Garnier, de la Rexona la Fa si nici unul nu mi s-a parut atat de bun precum cele de la Mennen si nu discut despre acele geluri, ma refer strict la produsul sub forma de spray. Am incercat fel de fel de variante pana sa ajung la cel din imagine. Din intamplare am dat de el intr-un mic Carrefour din Drobeta Turnu Severin si am zis sa il iau sa vad cum e. Cand am vazut cat costa am vrut sa il pun inapoi in raft dar l-am luat totusi.

Este putin mai scump fata de restul deodorantelor Mennen, insa va spun ca face toti banii. Celelalte deodorante Mennen le puteti lua cu 7-9 lei in timp ce acesta din imagine costa vreo 12.5 lei. Eu unul va spun ca merita, nu va ganditi la bani. Cand o sa vedeti ce prospetime sport are si cat de mult tine cu siguranta o sa imi dati dreptate.

2015-11-23 11.39.05

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top