Sunday 16th June 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Pentru că sunt în căutarea unui automobil second hand, am început să mă uit pe toate site-urile prin toate orașele importante din România. Am căutat mașini evident în Mehedinți, căci aici locuiesc, am căutat mașini la Timișoara, la Târgu Jiu, la Craiova, pentru ca apoi să mă uit și prin București. Dintre toate, cele mai interesante mașini le-am văzut în capitală. Le numesc deocamdată interesante pentru că nu aș vrea să jignesc pe nimeni. Sunt interesante pentru că sunt vai de capul lor. Mașini mai jumulite, mai prost întreținute și mai lovite ca în București nu am văzut nicăieri.

Nu am înțeles niciodată de ce în Timișoara există mașini întreținute iar în București nu. Aproape toate mașinile astea mai ieftine din București arată de parcă au fost în Siria în tipul bombardamentelor, bumbăcite pe toate părțile. Bă frate adică na, eu înțeleg faptul că orașul impune mai multe accidente, e aglomerație, lumea se grăbește mult mai mult dar din păcate nimeni nu repară acele mașini. De ce naiba nu le repară? Asta nu pricep. Orice mașină se repară, mai puțin cea din București. Sincer să fiu, dacă ar trebui să cumpăr din București mașină, aș fi nevoit să caut acul în carul cu fân, pentru că pot găsi acolo orice, numai căruțe și mașini într-o stare de degradare atât de mare, încât te întrebi cum Dumnezeului mai rezistă?

Cine nu mă crede, să arunce o privire pe OLX să caute mașini sub 2000 de euro. O să vadă că nu prea găsește una ne îndoită, care să aibă aceeași culoare peste tot, ne ruginită și așa mai departe. E o bătaie de joc incredibilă și nu pot să înțeleg cine naiba ar cumpăra așa ceva. Și totuși se vând căruțele…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top