Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Maruta continua sa creada ca are dreptate in mizeria ce a facut-o ieri. In regula, doar nu e nimeni obligat sa il asculte pe el sau sa ii dea dreptate. Cred ca omul incepe sa isi arate adevarata fata dupa ani de zile in care doar l-am considerat un nemernic. Se pare ca este intr-adevar. Eu unul nu cred o iota ce spune, ca fata violata de cei 7 derbedei alaturi de mama acesteia si-au dat acordul sa apara la TV. Nu cred niciun tampenia asta. Cu siguranta totul s-a dirijat sub amenintarea unor amenzi CNA prea mici.

Repet, nu cred ca cele doua ar fi trebuit sa intre vreodata la TV in direct. Nu aveau ce sa caute mai ales la Maruta unde se duc toate non valorile Romaniei. Tot ce inseamna zero barat in materie de bun simt trece pe la Maruta prin studiou. Daca ar fi dupa mine, as interzice aceste emisiuni de la TV, pe vecie. Si pe Maruta, si pe Capatos, tot ce inseamna prst gust si mizerie. As scoate si stirile de la ora 5 si as impune niste bareme foarte serioase in ceea ce inseamna relatarea de stiri.

Adica o stire nu inseamna “o baba a cazut in fantana” sau “doua babe au fost violate de nepoti”… Nu domne, stirile sunt cele de la CNN, acolo de ce nu vedem mortaciuni? De ce nu vedem violuri si crime? Oare tara asta romaneasca numai din asemenea oameni este compusa? Din oameni ce doresc sa vada numai lucruri macabre si sinistre? Cred ca e nevoie de ceva mai multa inteligenta in jur, care sa ne permita sa desprindem o stire de o non stire. Din punctul meu de vedere, stirile d ela ora 5 si tv-ul in general sunt o mare pierdere de vreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top