Thursday 16th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Ma uit pe olx.ro, probabil ca v-ati obisnuit cu aceasta introducere. Pai ma uit pentru ca ma distrez destul de mult facand asta. Vad si eu ce fel de oameni exista pe langa mine, prin orasul meu, prin tara. De fiecare data zic ca le-am vazut pe toate si intotdeauna apare cate un anunt care ma surprinde. Anuntul care m-a surprins de data asta are legatura cu muzica. Cu totii avem muzica prin masina adusa prin diverse forme, insa unii exagereaza la maxim cu aceasta optiune.

Da, muzica este o optiune si unii reusesc sa o duca la stadiul de ridicol montand in masina amplificatoare, boxe si tuburi de bas de peste 1000w. Si te intrebi de ce se intampla asta? Pai din cauza prostiei? Oricum nu-ti dai seama ca acolo sunt 500w sau 1000w, de cat daca dai drumul la muzica in padure si tu te duci si asculti de acasa de la 2 km distanta. Bineinteles ca nu se intampla asta, cei care isi pun mii de watti in masina ii folosesc pe toti cand sunt la volan.

Muzica la volan oricum nu e recomandata, insa daca esti pusti cordit de maxim 20 de ani, e musai sa ai boxe din care sa rasune manelele cand mergi pe strada. Asadar, iti pui +1000w care sa te ajute sa atragi atentia pitipoancelor proaste si inghesuite la minte pe langa care treci. E o manie de prost gust, e mai mult de cat ai nevoie, e mult peste ce iti trebuie intr-o masina. Daca alegi sa-ti faci masina discoteca, n-ai de cat, insa nu uita ca cele mai multe accidente in Romania sunt cauzate de neatentia la volan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top