Saturday 11th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

implanturile cu siliconCine privește astăzi în jurul său poate spune, cu mână pe inimă, că implanturile cu silicon sunt peste tot.

Cu toate acestea, dincolo de vedetele de tabloide și cele pe care le observăm la televizor, există foarte multe femei care apelează la operația de augmentare mamară fără să fie persoane publice.

De ce o fac?

Motive sunt tot atâtea câte sunt femei care își doresc această intervenție. Un lucru e cert însă: femeile nu își pun implanturi cu silicon doar pentru a fi în centru atenției.

Totuși, mărirea sânilor a depășit etapa de „modă”, de ceva „cool” care trebuie făcut precum un tatuaj sau un piercing. Iar trecerea s-a făcut către feminitate.

Ce este feminin la un implant cu silicon?

Chiar și astăzi multe femei se lovesc de această viziune: ce o fi domnule atât de feminin la o pereche de sâni falși? Nu este mai bine natural, așa cum au fost create femeile?

Ei bine, răspunsul la această nedumerire este cel puțin discutabil.

Pentru că nu întotdeauna natura le-a favorizat pe femei. Desigur, feminitatea este și o calitate morală, fiindcă nu este de îndeajuns ca o femeie să aibă un corp răvășitor dacă nu are cel puțin o personalitate care să țină pasul.

Cu toate acestea, sunt cazuri în care unele femei se simt mult mai feminine decât o arată corpul lor. Și suferă din cauză că nu au fost înzestrate cu elementele corpului care să îi definească și fizic feminitatea.

Aici intervin medicii esteticieni, apropiind o femei cât mai multe de forma ei naturală și feminină. Soluția nu este, așadar, artificialul sau găsirea sub orice formă a unei modalități de ieșit în evidență, ci a apropierii de naturalul feminin.

O femei care dorește implanturi cu silicoane poate fi considerată serioasă?

Această senzație de superficialitate planează de mult asupra femeilor care decid să apeleze la o operație de mărire a sânilor.

Nu, femeile care apelează la soluția implanturilor cu silicon nu trebuie încadrate în categorie „femeilor neserioase”, sau a celor care pun mai mult accentul pe fizic, decât pe intelectual și calitățile morale.

Pur și simplu, dorința fiecărei femei este să poată să se exprime pe sine atât prin corp, cât și prin personalitate.

Iar dacă parte din corpul său, precum sânii, nu o fac să fie atrăgătoare, atunci acest lucru poate fi cu siguranță remediat fără să existe bănuiala superficialității.

Așadar, doamnelor și domnișoarelor, apelați cu încredere la soluția pe care o considerați utilă pentru viața voastră.

Nu ezitați în a vă înfrumuseța, doar la gândul că veți întâlni păreri dezaprobatoare. Mulțumirea fiecărui om e imposibil de atins, dar nu ezitați din a vă mulțumi pe voi, înainte de toate.

Iar pentru că niciun îndemn nu cade bine fără o direcție, recomandarea acestui articol merge către dr. Radu Panțuru, chirurg estetician care vă poate răspunde la orice întrebare privind implanturile cu silicon și mărirea sânilor în general.

Dacă nu v-ați făcut curaj încă, puteți oricând consulta site-ul său, drpanturu.ro, unde puteți găsi informații prețioase legate de întreaga intervenție.

Fiți feminine. Fiți voi!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top