Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Îmi aduc aminte de vremurile când eram prin liceu. Ce vremuri… Era o modă foarte faină cu ceasurile de mână. Pe-atunci încă nu izbucniseră telefoanele mobile așa că aceste instrumente de măsură a timpului aveau încă utilitate. Ei bine, atunci era moda cu CASIO. Cei care aveau ceasuri marca CASIO erau mari și tari, erau șmecheri cum s-ar spune în ziua de azi. Timpul a trecut și pe alocuri mai văd ceasuri de mână, printre care chiar și Casio.

Așadar, iată că mai este încă la modă acest brand cu o bogată istorie în spate. Pentru cei care nu știu, compania Casio a luat naștere imediat după cel de-Al Doilea Război Mondial, în aprilie 1946. Pe atunci avea numele Kashio Seisakujo, abia în iunie 1957 compania s-a transformat în Casio Computer Co., Ltd. Fondatorul este bineînțeles Tadao Kashio.

Astăzi, ceasurile CASIO sunt preferatele sportivilor, atât amatori cât și profesioniști. Brandul s-a axat pe acest domeniu al sporturilor și a reușit de-a lungul timpului să aducă în prim plan niște modele de-a dreptul incredibile, care au făcut istorie. În prezent au ajuns la un asemenea nivel în care au reușit să integreze chiar și tehnologia Bluetooth în ceasurile lor, în special în seria Casio Edifice. Prin intermediul Bluetooth și a unei aplicații Android, datele transmise de ceas pot fi citite în timp real în format electronic. Deși au trecut peste 70 de ani de când Casio a început să producă ceasuri, iată că această companie este într-o continuă perfecționare și adaptare pentru trendurile moderne. Cine știe, poate în viitorul apropiat o să vedem și noi un ceas Android de la Casio, întrucât alți producători s-au conformat deja cerinței pieței.

Sunt curios care este părerea voastră. Voi ce credeți despre ceasurile Casio? Mai sunt ele la modă sau merită lăsate undeva în negura timpului, într-o vreme demult apusă? Sunt curios dacă aveți vreun ceas Casio sau dacă ați avut, ce părere v-ați format în ceea ce privește nivelul de calitate. Știu că este ceva foarte personal, ce mie mi se pare de calitate sunt șanse mari ca ție să nu ți se pară și invers, dar în fine, cred că o să ne înțelegem noi cumva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top