Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Intreb si eu chestia asta pentru ca observ foarte multa lume care se uita la meciuri. De ce va mai uitati? Oricum echipa noastra nu o sa faca nimic la campionat chiar daca acuma pare sa se califice. Apropor am auzit ca suntem tara cu cele mai multe egaluri in meciurile de calificare din istorie. Nu stiu ce sa fac, sa rad sau sa plang cand aud asta? E de rasu-plansu…

Eu nu mai cred in echipa nationala a Romaniei pentru ca am vazut cine joaca in teren. Disuctam despre niste oameni care joaca pentru bani. Ei cred in bani si faima nu in ceea ce fac, nu in joc. Ei nu intra pe teren ca sa joace fotbal, au alte ganduri. Omul care joaca din pasiune se vede de la distanta – Ronaldinho de exemplu. Omul pasionat de ceea ce face da totul pe teren, nu intra ca sa joace pase cu propriul portar de la mojlocul terenului.

De cand Generatia de Aur s-a dus pe apa sambetei, nu cred ca o sa mai vedem performanta in fotbalul romanesc. Degeaba incearca Puiu Iordanescu sa faca din rahat bici. Una e sa ai cu cine si alta e sa te chinui de unul singur cu niste oameni care nu pot sa inteleaga care este adevarata natura a fotbalului. Jucatorii se gandesc la femei, manele, bani, case, etc.

Hagi a zis in 98 ca fotbalul romanesc se duce in cativa ani si dus a fost. De atunci nu l-am mai vazut. O fi pelcat si el prin tari straine precum taranii la cules de capsuni in Spania, ca e pe bani mai multi. Poate se va intoarce fotbalul si la noi in tara, cine stie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top