Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Am observat un dialog destul de ciudat la o casa de marcat din Carrefour. Am fost mai de mult sa fac ceva cumparaturi si cand am intrat, la casele de marcat era un cuplu cel putin interesant, un el si o ea, trecuti bine de 40 de ani… Femeia parea mai tinerica, insa el avea mai mult de 45 de ani cred… Au scanat ei intreg cosul aproape, cand, dintr-o data femeia observa o mica disparitie.

– (Ea) Ioaneeeee, BEREA!!!!! Unde e berea? (Tipa femeia dintr-o data ca si cum ar fi pierdut cheile de la casa sau telefonul)

– (El) Fire’a dracu’ cu pizda ma-tii, iti spusai adineaori sa o pui in cos, erai cu mana pe ea, ce facusi cu sticla?

– (Ea) O pusai Ioane, da nu mai e, cred ca ne-o luara din cos careva (si incepura sa se uite pe banda, pe jos, pe sub cos)

– (El) Uite-o!!!! (Cu o intonatie parca ar fi descoperit Columb America) Hahahaha (au inceput sa rada ca prostii usurati, ca si cum ar fi gasit copilul pierdut pe plaja la Mamaia dupa 2 ceasuri de cautari)… Era tot pe banda nu ajunsese doamna (casiera) la ea…

Cum sa nu razi cand vezi asemenea specimene care se sperie de disparitia celui mai important aliment, berea? Frate si era ditamai bidonul, adica nu discutam despre o doza… Nu, discutam despre un bidon de 2.5 litri chiar, iar femeia era cea mai panicata de disparitia suspecta…

Pentru barbatii care bea, mai gasesc circumstante atenuante, insa pentru femei niciodata. O femeie care bea, cel putin din punctul meu de vedere, nu merita nici cel mai mic respect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top