Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Eu unul nu m-am mai logat pe Steam de peste 1 an. Pur si simplu am abandonat ideea de a pierde vremea in fata calculatorului fara sa am un castig evident. Jocurile sunt de domeniul trecutului pentru mine, asa cum ar trebui sa fie pentru orice tanar trecut de 25 de ani. Faptul ca am renuntat la jocuri asta nu inseamna ca nu mai am un suflet de copil care ar vrea sa se joace cate ceva din cand in cand, asa ca nu este exclus sa vedeti un blog de gaming in viitorul apropiat, asa ca sa mai imbinam munca cu placerea din cand in cand. Probabil o sa fiu nevoit sa imi cumpar si o placa video mai serioasa de cat cea actuala.

Ce m-as juca daca as avea timp? In primul rand Counter-Strike, atat 1.6 cat si Global Offensive. Imi plac si simulatoarele de transport, gen Euro Truck Simulator. Imi place League Of Legends in cal carui cont nu m-am mai logat iar la fel, de peste 1 an. Jucam cu Ryze daca va intrebati ce personaj preferam. Si Gragas. Gragas era spectaculos de jucat, foarte distractiv. Imi place sa ma mai joc Tycoon-uri, stiti voi, genul acela de joculet in care tu esti primar si trebuie sa construiesti si sa administrezi un oras intreg. New York Tycoon este ultimul joculet de genul acesta care mi-a trecut prin maini in ultimii ani.

Jocurile pe calculator vor ramane mereu una dintre pasiunile mele arzatoare pe care nu voi ezita sa le expun pe blogurile mele. Sper ca in 2016 sa pun bazele unui blog de gaming in care sa facem diverse recenzii pentru joculete de toate felurile, mai putin cele de strategie. Nu, nu-mi plac jocurile de strategie, mi se par plictisitoare mai ales in contextul in care nu ai prea mult timp la dispozitie sa le joci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top