Ma gandesc sa ma bag pe TraficTube

Prea mult circ in Severin in ceea ce priveste circulatia ca sa nu-l inregistrez. Am vrut sa imi cumpar mai de mult o camera auto DVR pe care sa o folosesc la inregistrarea de diverse clipuri si cu siguranta as fi facut senzatie peste tot, nu numai pe Trafictube. In Severin se circula haotic, e plin de putoi carora parintii le-au cumparat masini si desi au semnul de incepator pe geamuri, incalca flagrant, sfidator si nesimtit roate regulile de circulatie…

Am vrut sa cumpar o camera DVR Mio, insa m-am razgandit. Atunci se potolisera putoii corditi si nu mai vazusem de mult nici un accident. Se pare ca a venit moda din nou si sunt nevoit sa iau si eu masuri, nu? O camera DVR la locul ei pe langa content, poate sa iti aduca si dreptatea in caz de accident. Sunt multi care umbla fara acte si daca te lovesc, fug de la locul accidentului. Nimic nu e mai neplacut de cat sa gasesti masina lovita in parcare.

Cred ca aceasta camera ar trebui sa fie prezenta pe toate masinile, ori sa fie in dotarea din fabrica ori sa fii obligat sa o ai functionala in masina cand pleci pe strada. Ar fii cam singura modalitate de a avea acces la realitate in cazul in care ceva se intampla. Se minte mult in Romania, sunt multi nesimtiti. Ma uitam la cei care au fost accidentati de cei care nu respecta regulile de circulatie in oras si nu as vrea sa fiu in pielea lor. Nimic nu e mai neplacut de cat sa ai de-aface cu tiganii sau cu nesimtitii si in Severin ai parte intotdeauna de asa ceva.

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT