Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Fraților, nu știu voi, însă eu mă distrez copios când văd maneliștii cum amenință că pleacă din țară dacă vor fi controlați de ANAF la impozite și taxe. Eu unul abia aștept să văd cum țiganii ăștia își vor face bagajele și se vor căra odată pentru totdeauna din România pentru că dacă mă întrebați pe mine, manelele sunt motivul principal pentru care există atât de mult analfabetism și atât de multă prostie în rândul tinerilor din ziua de azi. Douăzeci și ceva de ani de manele ne-au adus unde suntem astăzi, jumătate dintre elevii de bac să pice examenul pentru că au fost crescuți în casă cu Salam și Guță, de la care au aflat ce înseamnă să ai valoare sau ceva de genul.

Așadar, dragi maneliști, chiar vă rog să vă faceți bagajele și să plecați. Ce, cum să dea ei bani la ANAF? Păi din ce își mai cumpără ei Ferrari pe scaunul căruia să pună un scăunel mai mic doar pentru a-l putea folosi? Haideți să fim serioși. Cred că legea trebuie să fie pentru toți, inclusiv pentru țigani. De ce țiganii să nu plătească taxe la stat ca toată lumea?

Că am văzut că pe la țară sunt primii la luat ajutoarele sociale. Să fie domne dreptate pentru toată lumea. Dacă nu le convine, să plece unde vor, eventual chiar în India de unde probabil au venit în urmă cu mulți ani. În rest, cele bune. Nu am nimic cu nimeni, doar că mă amuză prostia unor oameni care întotdeauna țipă că domne, țiganii sunt discriminați dar pe altă parte, țiganii nu vor niciodată să se civilizeze. Foarte tare, nu? Să plece domne, abia aștept.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top