Tuesday 3rd October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Ne îndreptăm spre noi recorduri în materie de mers pe jos. Luna trecută s-au adunat aproape 600 de kilometri, fără 20. Da, 580 de km am reușit să-i parcurg la pas. Mie nu mi se mai pare o cifră WOW, în momentul în care plec de-acasă sigur parcurg 10 kilometri. Faptul că locuiesc într-un cartier sălbatic situat la 5 km de centrul orașului, ajută destul de mult.

Aș vrea să reușesc să depășesc acest prag de 600 de km/lună însă e destul de obositor, deja oboseala începe să-și facă simțită prezența. Ca să treci de 600 km/lună trebuie să faci minim 20 de km pe zi, ceea ce este destul de dificil. Sunt zile în care nu prea ai timp de atâta plimbare sau plouă, e vreme urâtă.

Nu mai ai cum să recuperezi dacă stai o zi acasă, e greu de recuperat și dacă faci doar 10 km/zi în loc de 20 o singură zi. Poate voi încerca să depășesc această performanță din ianuarie încolo dacă nimeresc o lună fără ploi și nici chiar friguroasă. Nu e foarte interesant să îngheți ca naiba la -10 grade Celsius încercând să bați recorduri personale.

Oricum, eu sunt mulțumit la 580 km, sunt conștient că alții nu sunt în stare să meargă atâta nici cu mașina, ce să mai zic pe jos. Aș avea în plan să fac pe viitor un alt tip de provocare, pentru mine personal cel puțin, să încerc pe cât posibil să reîncep alergatul, 10 km pe zi, să am o lună în care alerg 300 de km. Sau mai bine zis de la 300 de km în plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top