Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Nu ne putem caca de foame, insa municipalitatea a impanzit orasul cu luminite. De ce face asta an de an desi suntem tot mai saraci? Pai simplu, pentru ca nu suntem toti saraci. Orasul este impartit intre hoti si oameni cinstiti. Asa e pe la Severin. Daca municipalitatea nu face nimic, cei care dorm linistiti la adapostul combinatiilor si furaciunilor vor incepe sa faca gura si circ, gandind cu mintea lor stramba si ingusta ca Primaria nu face nimic pentru oras. Asa e intr-o tara de cacat, unii nu pot sa vada mai departe de propria burta, propriul interes.

Am spus de multe ori faptul ca daca s-ar strange laolalta toate furaciunile din oras, sa se faca un fond si sa se imparta la cei saraci, la someri, la cei care muncesc 16 ore pe zi la patroni de cacat ce nici macar respect fata de angajat nu au, lumea din jur ar fi mai buna. e o idee utopica bineinteles, nu se va intampla niciodata asa ceva pentru ca nu are nimeni interes sa dea jos cu golanii analfabeti care au facut un pic de coaja prostituandu-se pe ei sau propriile femei prin strainatate… Cand o sa se doreasca sa fie normalitate, nu o sa mai vedem BMW, AUDI, MERCEDES, masini de zeci de mii de euro pe strazile astea sarace.

Pana sa fie dreptate si normalitate, sunt beculete. Beculete multe care probabil ar trebui sa ne aduca un zambet pe fete si sa ne faca sa uitam de foame, nu? Sa aiba la ce sa se hlizeasca in lumea lor mica si ingusta cei care au de toate la cur desi n-au muncit o zi in viata lor. Asa o fi si pe lumea cealalta? Unii muncesc si altii se hlizesc?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top