Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Sa fii homosexual intr-o societate bazata pe prejudecati este destul de dificil. Te uiti in jur si observi cum toti te privesc ciudat. Eu unul nu sunt de acord cu integrarea lor in societate si consider homosexualitatea o boala psihica, daca nu chiar o dereglare irecuperabila de ADN, aparuta inca din stadiul de concepere.

As incerca mai de graba sa crec ca este vorba despre o boala psihica, altfel nu imi explic cum decid altii, sa zicem la 30 -40 de ani sa se declare homosexuali? Unii au avut si neveste, iubite, au fost casatoriti ani de zile… Bineinteles, toate organizatiile pentru drepturile omului or sa imi sara in cap pentru ca am indraznit sa spun asta. Hai sa lasam ipocrizia si sa spunem lucrurilor pe nume. E destul de greu sa explici unui copil de 4 ani ce fac doi tipi care se saruta pe strada de exemplu… Libertatea mea … cum ramane cu ea? Sau a celor mici?

Pe alta parte n-as vrea sa fiu nici in pielea lor, haituiti si luati in deradere mai peste tot… denumiti popular “poponari” si chestii de genul. Lumea in care traim nu este pregatita sa ii accepte inca, ii considera niste ciudati de care trebuie sa te feresti. O abordare din nou cam aiurea insa in fine, astptam sa mai evoluam ca societate, sa vedem ce se va intampla cu lumea gay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top