Saturday 30th September 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Logitech M525 este cu siguranta cel mai bun mouse office pe care l-am avut pana acum. Preturile pentru un asemenea mouse se invart in jurul sumei de 170 – 200 de lei in functie de magazin. Eu il am de 6 luni si pot spune ca merita banii. Merge perfect si nu are nici cea mai mica problema. Bateriile sunt cele din cutia in care a fost ambalat, pe care scrie ca trebuie sa tina 3 ani.

De fapt, sincer sa fiu, pentru asta l-am si cumparat. Am zis ca pretul ridicat nu poate sa ascunda un obiect jalnic. Nu am crezut atunci cand or sa tina bateriile 3 ani si nici acum nu cred. Cu toate acestea, au trecut mai mult de 6 luni de cand l-am cumparat. Eu zic ca daca mai tin 3 luni e super suficient. Sunt de parere ca un mouse wireless trebuie sa te ajute, nu sa te incurce. Cunosc oameni care se duc la magazin sa cumpere bateriii in fiecare luna pentru mouse iar eu nu sunt de acord cu chestia asta.

Nu am testat in jocuri de genul Counter-Strike acest mouse si nici nu am de gand, l-am luat cu alte scopuri si nu ma intereseaza deocamdata partea de gaming. Daca vreodata o sa incep cu jocurile din nou, probabil ca o sa imi cumpar un mouse special pentru gaming tot Logitech.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top