Monday 20th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Orașul Drobeta Turnu Severin a fost împodobit. Milioane de luminițe sclipesc timid în noapte pe mai toate aleile principale ale orașului. Ei bine, frumos, nimic de zis dar oare asta avem noi nevoie? De luminițe? Orașul ăsta are probleme mult mai mari precum încălzirea pe timp de iarnă, inexistența locurilor de muncă, străzile care sunt sparte de luni de zile și lăsate așa și câte și mai câte.

Aș vrea să văd și eu că vine un Primar aici care spune „gata bă cu inutilitățile, ne concentrăm toate cheltuielile pe priorități”. Pe bune, ar fi un primar mult mai iubit decât unul care nu face nimic pentru oraș dar care-l împodobește de zici că-i Las Vegas. Oare luminile alea nu au costat bani?

Sunt sigur că s-au dat bani grei pentru ele, nu mai zic de curentul electric pe care-l consumă funcționând aproape non stop în această perioadă. Plus echipele care le montează și le demontează, etc. Se sifonează niște sute de mii de lei cu luminițele astea mai mult ca sigur și pe mine unul mă cam deranjează. Adică orașul crapă și pleznește și primarului îi arde de sclipici?

Desigur, dacă nu pune nimic, vine gloata de proști cu mintea cât nuca să-l ia la rost că nu le decorează și el nimic, că în altă parte se decorează și așa mai departe. Ei bine, acești oameni nu au nici o treabă, nu au nici o treabă frate. Pentru ei toate sunt bune deși au câte 4 copii și mor de foame toți în case, lor de arde de lumini. Eh, lasă că e bine și cu luminițele… Unora le plac…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top