Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Sa vezi si sa nu crezi, la Drobeta Turnu Severin se inaugureaza cladirea Teatrului. Aceasta cladire a fost in renovare de prin 2008 iar luna aceasta in sfarsit cei care sifoneaza bani s-au gandit sa il dea in folosinta. Probabil nu mai e nimic de muls acolo si deh, s-au hotarat sa mearga mai departe destul de dezamagiti probabil. Pai care mare baron puhav si lacom ar avea interesul sa dea in folosinta o cladire de unde se mai poate stoarce un leu, doi? Bineinteles ca s-a tras cat s-a putut si cand nu s-a mai putut, s-a inaugurat.

Interesant este faptul ca s-au creat cateva locuri de munca si s-au dat toate pe pile. Nu a stiut nimeni de ele, iar cei care au stiut nu au avut documentatia, nu au stiu data limita de trimitere a CV-urilor, nu raspundea nimeni la numarul de telefon afisat si asa mai departe. Cu alte cuvinte, o gainarie tipica Severinului, o capra de muls pentru nepotismele specifice Pimariei Drobeta Turnu Severin. Cum poti ma sa fii atat de nemernic si sa nu pui documentatia din care oamenii sa stie ce au de invatat pentru ocuparea postului prin concurs? Ca doar angajezi pe post public nu pe tarlaua ma-tii…

Nu trebuie sa ne mai mire nimic. Tot ce se face in orasul asta e o mizerie, se face cu patura in cap. Simti o scarba destul de accentuata cand iti aduci aminte ca faci parte din aceasta societate, simti rusine cand altii vad ce se intampla si fiind din alte zone, rad. Angajari pe pile? Pai ba, sa angajati pe pile cand o sa fie afacerea voastra proprie si personala? Dar stai.. ca voi aveti si afaceri particulare unde nu riscati sa va bagati toare rudele incompetente, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top