Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Da, a fost și la TV, și în presă, cred că și Barack Obama știe că Severinul nu are căldură. Eventual, cred că s-a dus vestea dincolo de galaxia noastră, chiar și extratereștri din cele mai îndepărtate colțuri ale Universului au aflat probabil, atât de mult a fost mediatizată chestia asta. Totuși, eu nu sunt de acord cu o anumită categorie de persoane care nu fac altceva decât să se plângă toată ziua pe Facebook că primarul e nașpa și că îngheață de frig în casă.

Prima mea întrebare este: de ce au votat ani la rând primari incompetenți? Dacă ar fi încetat să își vândă voturile pe 50 de RON sau pe ulei și zahăr pe la țară, astăzi oamenii nu ar mai fi suferit de frig. A cui e vina dacă nu tot a cetățenilor, care de 26 de ani nu au fost în stare să-și voteze un primar serios? E normal că suntem cel mai sărac oraș din țară după Vaslui dacă la conducere există oameni incompetenți, puși în funcție de niște cetățeni idioți.

A doua mea întrebare se leagă evident de circul creat pe Facebook. Ce e mai simplu? Să te vaiți sau să iei acțiune? Chiar atât de greu e să cumperi un calorifer electric dacă chiar așa, la 15 grade degeri de frig în casă? Și să nu mi-o ziceți pe aia cu „Ce domne, că un calorifer costă bani!!”… Păi și ce? Dacă ar avea lumea căldură nu o plătea? Cu banii pe care i-ar fi dat la regie, îți cumpără calorifere zic, apoi or să consume curent electric în loc de agent termic. Dar normal, e mai simplu să te vaiți.

A, și da, toată lumea cârtește pe Facebook, nu iasă nimeni în stradă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top