Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

In imaginea de mai jos exista un personaj destul de ciudat care se plimba prin padure cu bicicleta, insa nu oricum… Cu un butoi de 100 de litri legat de portbagajul biclei. Nu ma injurati daca am gresit cumva dimensiunea butoiului, insa am avut grija sa ii fac o poza. De unde stiu ca se plimba pe acolo? Pai in primul rand am vazut ca ma depasa constant in timp ce eu alergam. Circuitul padurii are cam 1 km si e in forma de pista de alergare, de stadion.

M-a depasit omul de cateva ori cu butoi cu tot si deja intram la banuieli. L-o fi gonit nevasta de acasa? Cauta oare un loc unde sa stea pana ii trec nervii muierii? Habar nu am, insa mi s-a parut destul de amuzant cum i se balanganea butoiul ala pe portbagaj, stand sa cada din moment in moment. Bineinteles ca omul era baut, mirosea dupa el. Nu iti trebuie multa minte ca sa dai ture prin padure cu butoi cu tot, nu? Eu unul as lasa butoiul jos si m-as duce sa ma plimb linistit, ca oricum nu e nici dracu’ in padurea aia daca nu e soare afara.

Sunt curios daca asa se duce si pe la rude, pe la vecini, prin vizite. Nedespartit de butoiul sau. Ori, e posibil sa fie pe post de dulap. Bagi in el ce ai nevoie si la cat il vedeti de mare, va dati seama ca intra cate ceva… Dar sa nu mai fim rautaciosi. Sa ne vedem de treaba noastra si nu mai facem misto de oameni care se plimba cu butoaiele in spate :D.

2015-10-13 17.14.35

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top