Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Cum treceam ieri prin parc, am surprins un moment destul de interesant care tocmai se petrecea în jurul unei mese din piatră. Vreo 6-7 moșnegi se adunaseră ca la urs acolo și păreau că joacă table sau șah sau Dumnezeu știe ce alte jocuri mai plac celor de vârsta a treia.

Ei bine, curios din fire cum sunt, am zis să mă apropii acolo să văd și eu ce naiba fac 7 moșnegi acolo, adunați ca la urs. Mai vedeam asemenea grupuri pe unde se juca remi pe banii de pensie dar în acel parc nu am văzut niciodată așa ceva. Așadar, mă îndrept către ei cu telefonul în mână să surprind…

Fraților, moșnegii mei erau chercheliți zdravăn, cu sticla de Alexandrion pe masa din piatră, cu păhărelele din plastic în mână sau așezate strategic în dreptul fiecăruia, cum se chercheleau ei acolo așa se chercheleau. Cred că este prima dată când văd pe stradă o bețivăneală generală între moși.

Uite frate, zic, se mai adună moșnegii și la băute din când în când în parc, nu numai să discute despre o politică pe care oricum nu o înțeleg. Foarte tare, sunt curios dacă medicul de familie le dă voie să tragă la măsea așa prin parcuri, mai ales tărie de-asta ordinară că doar Alexandrion nu e cine știe ce.

Sincer să fiu am rămas un pic șocat pentru că nu am văzut niciodată așa ceva. Adică 7 moși strânși în parc în mijlocul unei mese, să bea acolo ca niște golănași de 20 de ani. Cine știe, poate că boasca nu ține cont de vârstă, nu? Data viitoare când îi mai văd pe acolo la cherchelit am să le iau un interviu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top