Friday 17th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Limba germana este poate cea mai grea limba din Europa, alaturi de cele nordice bineinteles. Atunci cand ai ceva documente de tradus din germana, e neparat nevoie sa apelezi la o persoana scolita in acest sens. Daca ai nevoie de aceste traduceri si legalizate, atunci deja trebuie sa cauti pe cineva autorizat sa faca o traducere germana romana. De gasit, gasesti un traducator la fiecare colt de strada, caci chioscurile care ofera servicii de traduceri legalizate sunt cu sutele prin orase, insa cum alegi un traducator bun?

Unde gasim un traducator de limba germana cu adevarat priceput?

Nu oricine este capabil sa faca traduceri ca la carte si cred ca sunteti de acord cu mine, mai ales cand discutam despre tineri scoliti pe la facultatile timpurilor noastre, facultati la care diplomele se vand ca painea calda. Nu, daca vrei un traducator de calitate cauta-l acolo unde ii poti verifica istoricul, adica online. Cele mai serioase traduceri nu le vei primi niciodata de la chioscul din colt. Atunci cand vine vorba de lucruri importante, precum o traducere germana romana legalizata, apelati intotdeauna la cei mai buni din domeniu.

Limba germana, aproape imposibil de invatat

De multe ori mi-as fi dorit sa fiu si eu traducator de limba germana, autorizat, cu acte in regula. Imi place limba si am fost de multe ori in Germania chiar daca nu am reusit sa o invat pana acum. E drept, nu am avut nici de la cine. Nu am fost la cursuri de limba germana. Din excursiile mele de weekend cu ajutorul unor bilete Bucuresti Frankfurt, nu prea poti sa prinzi cine stie ce germana.

Cunosc oameni cate locuiesc in Germania de ani de zile si nu au reusit pana acum sa invete limba. Da, locuiesc acolo de cel putin 5 ani si inca nu se descurca. Bine, cred ca este nevoie sa ai si putina inclinatie spre a invata aceste limbi dificile, insa sunt de parere ca nimic nu este imposibil atunci cand iti dai silinta si iti doresti cu adevarat.

Deocamdata, cand am nevoie de traduceri germana stiu la cine sa apelez. Cand vreau sa vad Germania, ma duc si o vad. Sper ca macar in urmatorii 2 ani sa invat si eu sa le vorbesc limba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top