Monday 2nd October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Românul s-a născut meseriaș, și dacă-i place să construiască, apoi clar are nevoie de scule. În ultimii ani s-au promovat tot mai intens sculele electrice cu acumulatorii și nu e greu de înțeles de ce: sunt mult mai comode, mai robuste, și pot fi folosite pe șantiere unde nu există încă curent electric tras, ori în zone mult prea îndepărtate de surse de curent. Dacă te bate gândul și pe tine să cumperi o bormașină cu acumulator BOSCH, profesională, trebuie să ții cont de câteva criterii simple dacă dorești să faci achiziția cea mai potrivită nevoilor tale, după cum urmează.

La ce trebuie să fii atent atunci când cumperi o bormașină cu acumulator?

Stabilește din start activitatea la care va fi folosită – sculele electrice profesionale și chiar și cele hobby au prețurile în funcție de putere. Dacă ai nevoie de o bormașină cu acumulatori cu care doar să înșurubezi, clar o să scapi ieftin. Dacă însă vrei să dai și găuri prin pereți, clar o să-ți trebuiască un ciocan rotopercutor cu acumulatori, o sculă mult mai scumpă față de o simplă bormașină.

Fii foarte atent de unde cumperi – piața în acest moment este invadată de chinezării. Dacă vrei o sculă BOSCH profesională de la mama ei, trebuie să te orientezi către magazinele de specialitate. Prin magazinele de bricolaj din păcate nu o să găsești mare lucru. Recomandarea mea ar fi să te îndrepți către magazinele online, întrucât în oraș nu prea mai sunt magazine de specialitate.

Interesează-te de garanție – încearcă pe cât posibil să cumperi din magazine care-ți oferă garanție mai mult decât producătorul chiar dacă este un serviciu contra cost. E posibil să le folosești într-un mod industrial și e bine să beneficiezi de garanție cât mai îndelungată. Știu că discutăm despre Bosch însă repet, unele aparate se fabrică în China, altele în Rusia, etc…

Acestea sunt cele mai importante sfaturi de care trebuie să ții cont atunci când vrei să-ți cumperi o bormașină cu acumulatori BOSCH. Fii atent la putere și stabilește din start la ce anume vrei să o folosești, interesează-te de magazinul din care cumperi și nu în ultimul rând, ai grijă la garanție. BOSCH este de departe singura marcă de renume din domeniul sculelor electrice în care se mai poate avea încredere. După cum știm, Makita se fabrică ori în China ori în România…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top