Tuesday 3rd October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Nu de multe ori s-a întâmplat să fiu surprins de un magazin, fie el online sau din oraș. Ieri însă, parcă planetele s-au aliniat și minunea s-a întâmplat. Am intrat în JYSK din Drobeta Turnu Severin ca să caut niște jaluzele și am găsit niște oferte destul de interesant. Am dat vreo sută de lei pentru niște jaluzele care pe la Dedeman ar fi costat cel puțin vreo două sute.

Când am plecat, am plătit și am primit un fel de voucher cu 15% reducere care m-a minunat de tot. Pe lângă faptul că găsisem niște oferte foarte bune la niște lucruri de care aveam nevoie, a mai venit și acel voucher de reducere care culmea, spre deosebire de alte magazine, se cumulează cu alte reduceri sau promoții atunci când este folosit. Așa da frate, așa da magazin.

Iată niște oameni care chiar conving clienții să revină și nu doar prin intermediul prețurilor mici. Aveam de gând să mai iau de la ei un birou pentru calculator, din aluminiu. Cu siguranță am să mă duc să-l cumpăr și pe acela mai ales că îl voi lua cu 15% mai ieftin față de prețul afișat.

Și nu, culmea, nu este un articol sponsorizat.

Cei de la JYSK nu mi-au dat niciun ban pentru reclamă. E pur și simplu modalitatea de a-mi exprima eu mulțumirea față de un magazin care a înțeles cum trebuie să se comporte cu clienții astfel încât să-i facă să revină: prețuri mici + promoții care chiar sunt promoții, că de reduceri la niște prețuri umflate artificial înainte de evenimente suntem cu toții sătui.

Bravo JYSK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top