Thursday 16th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Cu totii am invatat candva la scoala despre junk food, adica mancarea proasta de la fas food-uri. Aceasta mancare reprezentata de senvisuri si shaorma cu de toate este considerata factorul numarul 1 de crestere in greutate. Copii, adulti, cu totii incep sa se ingrase pe masura ce baga in ei asemenea chimicale.

Trebuie sa lamurim un lucru: problema cu acele senvisuri o reprezinta chimicalele pe care acestea le contin si bineinteles, caloriile. Cresterea colesterolului este un semnal de alarma, atras de aceasta mancare proasta pe care o servim cu totii atunci cand suntem in graba. De fapt, denumirea de “fast food” cam asta inseamna: mancare rapida sau preparata rapid – servita si mai rapid.

Daca e sa luam exemplul Sua, observat acolo ce inseamna fast food: obezitate ce nu mai poate fi tinuta in control. Pai nu am vazut noi casele americanilor cu bucataria in sufragerie? Cu aparate d egatit noi ce nu au fost folosite niciodata de cand au fost cumparata casa? Toti americanii manaca in oras, asa ca nu au cum sa manance si sanatos. Observ ca si romanii incep sa le calce pe urme. Ma uit pe strada si vad fete tinere de 70-80 de kg… Nu e normal asa ceva si pacat ca nu constientizeaza pericolele la care se expun complacandu-se in aceasta situatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top