Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

In urma cu aproximativ un an de zile am schimbat abonamentul RDS. Am schimbat internetul din 100mbps in 500mbps. Astfel, pentru 10 lei in plus la abonament, primesc o viteza de download de 5 ori mai mare si de upload de 2 ori mai mare. Inainte aveam upload de 50 mbps, acum am de 100 mbps.

La ce foloseste o conexiune de ½ gigabit? La torrente foloseste si in lucrul cu upload pe diverse servere aflate atat in Romania cat si in strainatate. Atunci cand pirateria va fi interzisa in Romania, aceste viteze vor deveni absolut inutile. Eu unul nu am reusit pana acum sa folosesc la maxim latimea de banda de 500mbps decat cu torrente, unde ating undeva la 60MB/s download.

In rest, streaming full hd nu necesita atata banda, youtube si facebook nu necesita atata banda. Personal, pana acum sunt foarte multumit de acest internet. Nu tin minte sa fi picat in ultimele 6 luni. Este destul de stabil si rapid. Am cumparat si un router gigabil de la RDS cu 5 lei pe luna, adica il am in chirie pentru acesti 5 lei. E mai avantajos deocamdata, cand preturile la aceste routere sunt destul de mari.

Exista si conexiune full gigabit, insa pentru a putea beneficia de ea ai nevoie de un pc de ultima generatie cu SSD si procesor destul de puternic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top