Sunday 16th June 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Mai tineti minte acele jocuri, nu? Vorbesc despre acelea cu casete… Jucam Mario si Mortal Kombat de dimineata pana seara. Erau ieftine si calitatea lor era de 2 lei, nu se compara cu Ipad de azi sau cu laptopurile moderne. Eram obisnuiti sa ne bucuram de putin, iar copiii din ziua de azi sunt atat de razgaiati, incat stramba din nas daca le oferi un cadou ieftin de ziua lor.

Bine, sa nu generalizam, sunt si copii care apreciaza un joc bun, desi nu e de calitate. Pot spune ca jocurile tip Arcade dezvolta teribil atat dexteritatea cat si inteligenta, te invata sa judeci rapid, in functie de situatie. Tin minte ca schimbam manetele de la joc in fiecare luna, se distrugeau de la uzura si de la nervi..

Mai aruncam cu ele din cand in cand, atunci cand gaseam cate un joc pe care nu puteam sa il dovedim. Nervi puerili si fara rost. Pe atunci nu intelegeam ca jocurile sunt facute ca sa te relaxezi, sa te bucuri de ele si sa te simti bine, nu sa te enervezi ca fraierul si sa pleci mai nervos de cat ai venit.

Jocurile pe televizor au apus de mult, insa ele vor ramane o amintire placuta legata de copilaria noastra simpla si frumoasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top