Monday 29th May 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Imaginea de mai sus provine de la o școală de șoferi. Eu unul înțeleg că accidente se mai întâmplă, dar tocmai la școala de șoferi să fie astfel de probleme? Cine știe ce autobuz au băgat acolo și n-a avut loc. Căci altfel nu-mi dau seama cum se putea îndoi într-un asemenea hal, acel panou. E greu de înțeles și parcă te și enervezi când realizezi că oamenii ăștia ar trebui să te învețe pe tine, viitor elev, să fii cât mai prudent atunci când manevrezi vehicule de mare tonaj.

Ce să faci frate, de unde să aduci și instructori auto foarte atenți și foarte pasionați? Mai ales într-un oraș mic de provincie din care toată lumea încearcă să fugă? De unde? Oamenii serioși ca să rămână aici trebuie să aibă un viitor, un loc de muncă stabil la care să se ducă de plăcere și la care să simtă că pot evolua. Ce să faci la Severin unde nici iarba nu mai crește din pricina sărăciei? Desigur, e doar o presupunere că un instructor a îndoit panoul.

Altceva nu văd ce s-ar fi putut întâmpla acolo astfel încât să rezulte așa ceva. Cred că școlile de șoferi ar trebui să fie un pic mai atente cu cei pe care-i angajează în special pentru categorii grele, întrucât oamenii tind în orașele mici de provincie să re reprofileze din cauza sărăciei drept șofer profesioniști. Atunci când nu mai ai unde să te angajezi, începi să iei calea străinătății și meseria de șofer profesionist îți oferă destul de multe avantaje, inclusiv revenirea în țară periodic. Există cerere foarte mare probabil pentru categoriile C, CE, D, DE așa că un pic de calitate nu ar strica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top