Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Faptul ca bilete de avion ieftine poate cumpara oricine in ziua de azi, ne pune in situatia sa dorim sa calatorim mult mai des si mult mai mult. Inainte, parca eram putin conditionati de transport pana in tara pe care doream sa o vedem, insa in ziua de azi acest lucru nu mai este o problema. Cu toate acestea, va spun ca trebuie sa ne informam cu atentie inainte sa plecam, deoarece exista tari precum Siria pe care ar fi bine sa le cam taiem de pe lista in viitorul apropiat in cazul in care ne trece prin gand sa le vizitam.

Eu unul mi-as dori sa vizitez toate tarile din lume, sunt de parere ca fiecare tara e o poveste noua si interesanta de spus. Cu cat calatoresti mai mult cu atat ai ocazia sa devii mai bogat spiritual si nu numai. Si totul trebuie facut la tinerete, nu atunci cand ajungi la pensie si viata oricum e pe sfarsite. Sunt adeptul unei vieti traite pretutindeni. Ce rost are sa traiesti intr-un singur oras toata viata? Parca am fi in Evul Mediu cand oamenii se nasteau si mureau cu gandul “cum o fi dincolo de zidurile cetatii”…

Daca va hotarati sa petreceti zile bune prin strainatate, informati-va de conditii de calatorie in strainatate pentru cetatenii romani inainte de toate. Aflati in ce tari puteti intra doar cu buletinul, in ce tari aveti nevoie de vize si asa mai departe. Restul lumii nu face parte din Europa si nu oricine poate sa intre in orice tara. E vorba despre niste formalitati si daca vreti sa calatoriti in liniste, aflati din timp daca aveti nevoie de asemenea vize. Sa nu aveti cumva surprize pe la frontiera si sa nu puteti intra in tara.

Dupa ce ati stabilit daca aveti sau nu nevoie de viza, informati-va in legatura cu tara respectiva, daca e liniste si pace sau daca este intr-o stare conflictuala. Nu cred ca isi doreste nimeni sa mearga acum sa viziteze Siria dupa cum spuneam, nu? Bine, nu contest faptul ca exista oameni carora poate le place sa traiasca periculos, insa majoritatea turistilor sunt destul de pasnici si la locul lor. Mare atentie unde si cum calatoriti in strainatate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top