Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Turismul în România nu este la un nivel cu care să ne putem mândrii, dar cu timpul, veți vedea că lucrurile urmează să se schimbe. România este o țară foarte frumoasă, are mare, are munți, are locuri minunate cu care străinii ce au văzut deja tot ce se poate vedea prin Europa, ar dori ia contact.

Cea mai mare problemă în acest moment, cel mai mare hop în calea dezvoltării turismului în România îl reprezintă infrastructura. Atât timp cât nu ai un drum serios , o autostradă pe care turistul să ajungă la destinație în 3 ceasuri, nu în 8, nu vom avea niciodată șansa să dezvoltăm acest sector, cu toate că există companii internaționale care vor să forțeze nota.

Una dintre aceste companii internaționale este WorldVentures. Aceștia sunt prezenți în foarte multe țări europene și vor aduce plusvaloare și României, odată ajunși. Cu ce se ocupă mai exact? Ei bine, discutăm despre un club mai mult sau mai puțin privat în cadrul căruia, turiștii primesc beneficii din partea hotelurilor și restaurantelor afiliate WorldVentures. Cu alte cuvinte, te înscrii și atunci când te cazezi de exemplu într-un hotel afiliat acestei rețele internaționale, primești niște beneficii destul de interesante despre care dacă vreți să aflați, puteți accesa pagina celor de la WorldVentures.

Ei bine, această revitalizare despre care discutam în titlu a început odată cu apariția celor de la WorldVentures și trebuie să continue cu investițiile noastre. Am rămas din păcate singura țară din Uniunea Europeană care nu are autostrăzi. Dacă Ceaușescu nu a făcut autostrăzi, cei care s-au perindat pe la conducere 28 de ani nu au avut nici un interes din păcate. Astfel, iată că ne iese democrația din cap după 28 de ani. Mai e nevoie de mulți ani până să ajungem la nivelul celor de lângă noi, Bulgaria, Ungaria, dar cred că suntem pe drumul cel bun. Sunt sigur că în următorii 10 ani vom reuși să mai construim și noi o autostradă, poate două, care măcar să traverseze România și astfel să ofere posibilitatea străinilor să ne poată cunoaște țara într-un timp cât mai relevant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top