Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

In groapa cu el, unde altundeva? La conferinta de presa din 1998, de dupa meciul cu Paraguay, Hagi a spus clar si la subiect ca fotbalul romanesc se duce pe apa sambetei in 2 maxim 3 ani. Ei bine, uite ca asa a fost. Pai de atunci nici nu am mai pupat vreo calificare la Cupa Mondiala sau Euro.

Ce calificare sa discutam cand jucatorii nostri pierd noptile prin carciumi si devin staruri pentru tabloide? Odata ce ai prins putina faima si odata ce ai prins gustul banului, nu iti mai pasa de performanta. Asta e diferenta intre generatia contemporana si Generatia de Aur. Nu se poate face performanta atata timp cat nu exista seriozitate. Ca sa ajungi la performanta ai nevoie de 1% talent si 99% munca. Nu ai cum sa mai dai randament in timpul meciului si la antrenament daca tu ai capul plin de boasca si de fum de la betia de azinoapte…

Uneori exagerez si eu, nu toti fotbalistii sunt asa, insa asta e parerea generala ce se asterne asupra echipelor romanesti. Se cauta o explicatie pentru aceasta lipsa acuta de performanta, nimeni nu intelege cu adevarat ce se intampla. Ce s-a intamplat de am ajuns codasii Europei si la fotbal, un sport in care Romania a dominat ani de-a randul in trecut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top